website creator

Jalkahoito
Jalkahoidot sisältävät jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon, kynsien lakkauksen, kosteusvoidekäsittelyn sekä rentouttavan hieronnan säärille ja jaloille.
Jalkahoito 60 min 45 €
Käsihoito
Käsihoidot sisältävät käsikylvyn, puhdistavan kynsien leikkauksen, viilauksen, kynsinauhojen hoidon, kynsien lakkauksen ja kosteuttavan käsihieronnan. Kaikille rentoutusta kaipaaville käsille!
Käsihoito 35 min 25 €Suolakuorinta ja hieronta
kokovartalokuorinta ja hieronta pehmentää ihoa ja rentouttaa meiltä. Mineraalipitotoinen himalajan kristaliisuola puhdistaa tehokkaasti,jättäen ihon sileäksi,pehmeäksi ja hyvän tuoksuiseksi.lihania tuoksuvaihtoetoja!
Suolakuorinta ja hieronta 60min 55e


Aloevera ja kuorinta 
tässä hoidossa iho kuivaharjataan pellavakintaalla ja käsitellään kosteuttavalla aloevera-öljyllä jos haluat varata hemmottelulle hieman aika,jatkosi sopii hyvin pidempikin hieronta.
Aloevera-kuorinta 30-75min 35-65e


Shiatsu-hieronta
Shiatsu-hieronta on japanilainen,tuhansai vuosai vanha akupainallushieronta.koko kehon energiakanavat käsitellaan painalluksai ja venyttelyliikkeitä käyttäen. Shaitsu auttaa kehon ouhdittumisessa,avaa tukkeumai ja edistää enegian virtausta.Shaitsu-hieronta on todettu parantavan verenkiertoa sekä kehon nesteainaeenvaihduntaa.Se on tuonut aoua mm.niska-hartia ja selkäkipuihin,migfeeniin,masennukseen,suolistovavoihin ja kuukautiskipuihin.
Shaitsu-hieronta 60min 45e/90min 60e


Thaimaalainen päähieronta
Perinteinen thaimaalainen päähieronta tehdään hartoiden,niskan,hiusten,päänahan,kasvojen jakäsien alueella.Thaimaalainen päähieronta on kaikin puolin hemmootteleva ja turvallisuutta lisäävä kokemus,se rentouttaa ja antaa energiaa.Hoidolla voidaan saada apoamm.päänsärkyyn, lihasjännityksiin,silmien rasitukseen.stressiin,unettmuuteen,hoitopöydällä tai patjalla.
Thaimaalainen päähieronta 30min 25e


Thaimaalainen thaihieronta
Thaihieronta on tuhansia vuosia vanha mm.intailaiseen ja kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva akupainallushieronta,joka sisältää venytyksiä ja painallusia käsin ja jaloin tehtynä. Yhdessä nämä rentouttavat lihasjännitystä ja energiasoivat kehoa,korjaavat ryhtiä.ja tasapainoitavat kehon ja mielen toimintoja. Hieronta myös tehostaa kuona-aineiden poistumista kudoksista.
Hieronta tehdään patjalla ja asiakkaalla on hieronnan ajan kevyt vaatetus päällä. Thaihieronta sopii kaikille,siita pitävät niin rankkaan fyysiseen treenniin tottuneet kuin kevyempää rentoutusta kaipaavat.
Thaiheironta 60min 45e/90min 60e


Aromaterapiahieronta
Hellävarainen hioeronta on rentouttava hemmotteluhetki,joka vie kauas arjen kiireestä.Tässä kevyessä kokovartalohieronnassa käytetään tuoksuvaa aromaattsta Öljyä tehostamaan hieronnan rentouttavaa vaikutusta.
Aromaterapiahieronta 60min 45e /90min 60e


Shampanjahieronta
Yleliisen hemmottelevassa shampanjahieronta hoidetaan koko kehoa yhdistäen itämaisia ja länsimaisia hierontaliikkeitä. Kehon pääenrgiakanavat käsitellään energiakiertoa vapauttavasti painellen. Hoidossa käytetään viinirypäleensiemenöljystä valmistettua shampanjauutetta,joka kiinteyttää ja ravitsee ihoa. Uutteella on tehokas antioksidanttinen vaikutus, se suojaa iha vaoailta happiradikaaleilta ja hidastaa näin ikääntymisen vaikutuksia iholla. Hoidon päätteeksi tarjotaan lasi shanpanja.
Shanpanjahieronta 60min 65e

Suklaahieronta
Täm' nautinnollinen lämpimällä suklaaöjyllä suoritettava hieronta hemmottelee meiltä ja kehoa. Tuoksuva kehonlämpöinen suklaaöljy elvyttää,pehmentää ja kosteuttaa ihoa.Öljy sisältää kaakaopapua,sheavoita ja manteliöljyä.Tumman suklaan ainesosat lisäävät tutkimusten mukaan ns.onnellisuushormonien, serotoniinin ja endorfiinin,tuotantoa sekä ekäisevät sydän-ja verisuonissairauksilta ja vaikuttavat npositiivisesti verenpaineseen.
Suklaahieronta 60min 55e


Lämminkivihieronta
Maailmalla suosikiksi nousseella lämminkivihieronnalla on erittäin pitkä histiria.Tämä terapeuttnen hieronta edistää verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa.Lämpökäsittelytehotaa lymfaverenkiertoa ja epäpuhtauksien poistumista elimistöstä.Pitkäkestoinen lämpökontakti syvarentouttaa lihaksia ja luo harmonnisen sekä tasapainosen mielislan sekä syvemmän ja kauemmin kestävän rentouksen.
Lämminkivihieronta 60min 55e


Yrttinyyttihieronta
Vanhaan aasinlainen traditioon perustuva yrttinyyttihieronta perustuu kehon lämpö-fyysisiinreaktioihin.Yrttinyytit ovat kankasta tehtyjä pianiä lämpimiä nyyttejä,joiden sisälla on hyvää tekeviä yrttejä.Luonnon yrttien ja aromaattisten öljyjen intennsiivillä tuoksuilla on poikkeuksellisen voimakas vaikutus limbiseen järjestelmään.Hoidon lämpö puolestaan kiinteyttää ihoa ja stimuloi verenkiertoa.
Yrttinyyttihieronta 60min55e

Rentouttava kokovartalohieronta
Hieronta on yksi keho vanhimmista ja tekokkaimmista rentouttamistavoista.Hieronta auttaa kehoa puhdistumaan ja meiltä rauhoittumaan.Rentouttava hieronta tasapainottaa kehon toimintoja ja auttaa sitä pääsemään lepotilaan.
Rentouttava kokovartalohieronta 60min 45e/90min 60e

Deep tissue massage-Urheiluhieronta
Urheiluhieronta on syvälle kehon ja ihaksistoon kohdistuvaa hieronta,jonka tarkoituksena on avata ja venyttää ylirasittunutta lihaskadosta.Deep tissue massage on meillyttävä ja tehokas tapa autta kehoa palautumaan liikarasituksesta.Erilaisin syvähierontateniikoin ssdaan lihaskudos ja lihaskovot avautumaan normaaliin pituuteensa ja supistumiskykyynsä,aiheenvaihdunta paranee,jännitteet pienenevät ja keho rentoutuu.Urheiluhierontasopii niin urhielijoille kuin toimistotyössä lihasjännitysestä kärsiville.
Urhieluhieronta 60min 45e/90min 60e


Jalkahieronta
Jalkahieronnassa jalat pestään jalkakylvyssä ja käsitellään lämpimällä öljyllä ennen rentouttavaa hierontaa.käsittely kosteuttaa ihoa ja soveltuu myös hyvin kuiville tai kovettu neille jaloille.Rentouttavan kokemuksen täydentää käsien,hartioiden,niska ja päänhieronta.
Jalkahieronta 60min 45e/75min 55e


Rentouttava selkähieronta
Selkähieronta on kiiresen päivän pikarentoutus keskittyen selkään,niskaan ja hartoihin.Myös pää ja kädet käsitellään hieronnan päätteeksi.Sopii kaikille!
REntouttava selkähieronta 30min 25e

Yhteystiedot

Laurinkatu 49 A
08100 Lohja


Puhelin: 040 965 1799